Székhely: 1191 Budapest, Hamvas u. 7-9. Telephely: 6400 Kiskunhalas, Sétáló u. 3. (postacím) Tel.: +36 30 963 9322 +36 30 329 4400 E-mail:info@novalak.com

Híreink

Üzleti találkozó Kiskunhalason

2019. február 19-én több mint 70 fő vállalkozó részvételével Kiskunhalasra kihelyezett BNI üzleti találkozó került megrendezésre. Cégünk főelőadásában bemutatta működését és hétköznapi fém bögrén szemléltette a  100°C hőmérsékletű víz kézzel foghatóságát.

Vitorlás földkerülést támogatunk

Jó célt támogattunk.  A Föld megkerülése egy erre az útra tervezett vitorlással (45 láb nagyságúval), biztonságos felszereléssel.

Templom külső felújítása

Megnyílt a Szabadkai Vásár


Csütörtökön délelőtt megnyitotta kapuit a 12. Nemzetközi és regionális vásár a szabadkai sportcsarnokban. Az idén közel 200 kiállítóval, kóstolókkal, nyereményjátékkal, és ajándékokkal várja a Szabadkai vásár az oda látogatókat melyen Szerbia, Magyarország, Horvátország, Szlovénia, Bosznia és Hercegovina, Montenegró és Olaszország kiállítóinak termékeit tekinthetik meg.

Szép ház és a Virágos városért

Több év kihagyás után hirdették meg Halason a „Szép ház és a Virágos városért” pályázatokat. A versenyt a Kiskunhalasi Városvédő és Városszépítő Egyesület szervezte az önkormányzat támogatásával. A pályázaton résztvevő tulajdonosokat, tervezőket és kivitelezőket a Csipkeházba várták eredményhirdetésre.

  • 1